Lillestrømadvokatene hjelper deg


Lillestrømadvokatene - en merkevare fra Osloadvokatene. Vi har våre kontorer i Oslo men i praksis er vi landsdekkende. Vi tar saker over hele landet og hvert år har vi flere saker i Lillestrøm. Alle som har et juridisk problem kan få hjelp hos oss, uansett hvor i landet de bor. Problemet kan virke enkelt å løse for en advokat, men er ikke alltid det for deg.

Lillestrømsadvokatene er alltid subjektive og jobber for deg i din sak for å gjøre saken din så sterk som mulig.

Kommunikasjonen skjer først og fremst over telefon eller epost. Dette gjør kommunikasjonen både effektiv og rimelig. Dermed kan du spare både tid og penger. I tilfellene slik kommunikasjon ikke er tilstrekkelig er Lillestrøm uansett bare en kort bil- eller togtur unna.

Kontakt Lillestrømsadvokatene, så vil vi undersøke og vurdere saken din.

Uforpliktende henvendelse

Vi tar ikke betalt før vi har inngått noen klientavtale eller sendt en oppdragsavtale pr epost. Det er derfor helt ufarlig å ta kontakt med oss for å få en vurdering av om du har en sak eller trenger advokatbistand. Når vi inngår en avtale med deg, vil du få tydelig informasjon om priser og hva som er sannsynlig omfang av saken.

Ved første konsultasjon vil vi skaffe oss et overblikk over saken din. Vi vil også undersøke om du har krav på fri rettshjelp eller om du kan få dekket advokatutgiftene dine gjennom rettshjelpdekningen i forsikringene dine.

Pris for rettssak

Mange har nemlig rettshjelpdekning gjennom en eller flere forsikringer. I slike tilfeller vil forsikringsselskapet normalt dekke kr 100.000 i advokatutgifter. Det er vanlig med en egenandel på 20%.

En rettssak koster som regel mellom 75 000,- og 150 000,- per advokat. Det er vanligvis veldig viktige ting som står på spill i en rettssak, så sammenlignet med oppussing av bad eller innkjøp av ny bil, så er ikke bruk av en advokat spesielt kostbart. Det kan ofte bli langt dyrere å ikke bruke advokat.

Det er imidlertid klart at det er snakk om mye penger og vi kan hjelpe med finansiering.

Avtale om finansiering

DnB gir deg mulighet for å få en kreditt til advokat mot et engangsgebyr og ingen renter i perioden på ni mnd. Deretter kan du velge å tilbakebetale beløpet eller å lage en avtale om lengre kreditt.

Kontakt oss: Telefon: 22 82 84 40 eller post@advokat.no

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.