Om Lillestrømadvokatene


Lillestrømadvokatene er en merkevare fra Osloadvokatene. Osloadvokatene er et av Norges ledende advokatfirmaer innen familierett, erstatning, eiendomsrett og rådføring av mindre bedrifter. Vi er et moderne advokatkontor med ønske om å yte juridisk bistand av høy faglig kvalitet. Trenger du advokat i Lillestrøm - kontakt oss!

Historie


Osloadvokatene AS ble stiftet i 1998 av advokat Arne Heiestad. Selskapet hadde fra første stund fokus på å bistå privatpersoner og småbedrifter. Virksomheten økte raskt, og allerede i 2004 ble lokalene i Akersgaten 7 for små og virksomheten flyttet til Torggata 10 ved Youngstorget.

I 2015 flyttet Osloadvokatene inn i helt nyoppussede lokaler i Pilestredet 29A. Det er kort vei til tinghuset og forliksrådet, og lett å finne parkering ved kontorene.  Lokalet har god plass og alle kontorer et bygget opp fra start med tanke på å skape god lydisolasjon mellom cellekontorene og mellom møterommene.

I 2004 fikk Osloadvokatene rettighetene til domenet www.advokat.no og besluttet å endre firmanavn en periode til advokatfirmaet advokat.no AS. Selskapet tok imidlertid vare på navnet Osloadvokatene hele perioden og gikk tilbake til sitt opprinnelige firmanavn igjen.

Nå er Osloadvokatene 20 år og består i dag av 20 advokater og 2 advokatfullmektiger. Våre faggrupper holder seg alltid oppdatert på den seneste rettsutviklingen. Vi er ledende på personskade, erstatningsrett, familierett, arbeidsrett, trygderett, eiendomsrett og rådgiving for bedrifter med mindre enn 50 ansatte.

Osloadvokatene har etablert seg som et av landets ledende advokatfirmaer. Vi tilbyr advokatbistand av høy kvalitet i hele Norge og har fokus på å bruke det nyeste innen kommunikasjonsteknologi for å gjøre kommunikasjon med klienter, motparter og offentlige instanser så effektiv som mulig. På denne måten kan også kostnadene holdes nede.

Det skal være enkelt å ta kontakt med oss. Denne måten å arbeide på gjør at vi kan tilby deg våre tjenester når du trenger advokat i Lillestrøm. Hvert år har vi flere saker i Lillestrøm og er dermed godt kjent i Nedre Romerike tingrett.

Våre dyktige advokater har bred erfaring fra en rekke fagfelt. Kontakt oss i dag for en vurdering av din sak.

AAA-rating fra Dun & Bradstreet

Osloadvokatene har blitt vurdert som et solid selskap og har fått en såkalt AAA-rating fra Dun & Bradstreet (trippel A). AAA-rating er et solid kvalitetsstempel.

Dun & Bradstreet sier følgende:
«En AAA-rating er et kvalitetsstempel som gir et godt forhandlingsgrunnlag ved inngåelse av avtaler med kunder, leverandører og bankforbindelser.»

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.